Retailsafari in Amsterdam

dav

De leerlingen van 7BWE vertrokken dinsdag 20 maart op studiereis naar Amsterdam. Aangekomen onder een stralende zon. Er stonden heel wat activiteiten op de planning. De eerste dag maakten de leerlingen kennis met de geschiedenis van Amsterdam in The Dungeons of Amsterdam. Ze daalden er af naar de kerker waar acteurs op hen stonden te wachten. Het was soms nogal angstaanjagend. Er werd heel wat getierd door de meisjes (inclusief de twee begeleidende leraren). Daarna vertrokken we naar de LOOKOUT van Amsterdam waar we een prachtig zicht hadden op de stad… inclusief een hele mooi zonsondergang.

Dag 2 bezochten we het diamantenmuseum Gassan en het Anne Frank museum gevolgd door een zoektocht doorheen oud Amsterdam. Mooi!

De volgende dag stond de Retailsafari op het programma. De leerlingen maakten kennis met de winkels in Amsterdam. De vooruitstrevende stad is namelijk de thuisbasis van veel vernieuwende en creatieve winkelconcepten. De studiereis werd afgesloten met een vrije voormiddag.

Tijdens de studiereis werd veel bijgeleerd…  niet enkel over Amsterdam en winkelbeheer maar ook over elkaar. Kort gezegd: een geslaagde studiereis!

Foto’s

Please follow and like us: