Leerlingendag 2018

Leerlingendag werd dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Activiteiten in en rond school werden afgewisseld met het heuse TRUE COLOURS FESTIVAL. Een ‘school battle’, gelanceerd door het jeugdhuis De Doze, ligt aan de basis van dit alles.
De leerlingenraden van het VTI Veurne en Annuntiata Veurne sloegen de handen in elkaar en wonnen extra budget om een evenement te organiseren: een festival op maat van alle leerlingen. Een partijtje voetbal met bumper balls, springen op de sweeper, ontsnappen uit een escape room, selfies maken bij een photobooth… dit zijn nog maar enkele van de vele activiteiten waaraan de leerlingen konden deelnemen! ’s Middags reden foodtrucks het festivalterrein op en zo kon iedereen genieten van een lekkere snack. Doorheen de dag klonk op de achtergrond toffe muziek van SI Entertainment, Kenzz en DJ Allworld.

Het festival werd afgewisseld met de activiteiten ‘Zon-zee-strand’ (1e graad), ‘Cinema@school’ (2e graad), gezelsschapsspelletjes (5e jaar) en een quiz (6e jaar).

Het werd een geslaagde dag, die ’s avonds nog werd afgesloten met een True Colours fuif. De aanwezigen konden dansen op allround music van DoubleU, Diskjockey Araska, The Flux, gvQ en SirJacobs.

Bedankt aan iedereen die meehielp om van deze leerlingendag een echte topdag te maken!

Foto’s

 

Please follow and like us: