‘Sfeer opsnuiven in het interieur en lingerie’ te Gent.

Met de leerlingen van de 2de en 3de graad BSO Mode stonden we op 26 februari vroeg in de morgen met heel wat extra kilo kledij aan in het station voor een dubbele uitdaging…. Hoe gaan we ons vandaag kunnen opwarmen op een ijsheilige vriesdag en hoe zullen we de geuren en kleuren kunnen beleven in Gent.
Eerst bezochten we de al om gekende meubel- en lifestylewinkel IKEA. De leerlingen moesten verschillende interieurstijlen onderscheiden en maakten kennis met verschillende soorten gordijnsystemen.
Daarna goed ingeduffeld richting stad Gent. In de lingeriezaak Intimissimi kregen we een rondleiding en werden we heel wat rijker betreffende soorten BH’s, laatste tendensen, soorten materialen, …
We lieten we ons vervolgens onderdompelen in de geuren en kleuren. Na wat uitleg over de werking van de winkel Luch met zijn originele verpakking in kleurrijke sjaaltjes maakten we kennis met Rituals. In deze chique zaak staan luxegeuren, verfijnde verpakking en service centraal.
Tenslotte trokken de leerlingen goed beneveld met exotische en relaxerende geuren de Veldstraat in waar ze hun etalageopdrachten tot een goed einde konden brengen.

 

Foto’s

Please follow and like us: